Events archive

 

 

 

October 20-23 Tennis/Golf Event in Mallorca, Spain

We had a team of 6 tennis/golf players participating in this event. We played a round robin with IC GB and IC Spain.

To be updated with more details and photos soon.

 

 

June 3-5th IC of DK - IC India event in KB

I dagene fra d. 03. - 06. juni 2016 havde vi besøg af vores venner fra IC India (9 spillere og 4 supportere). Det var en genvisit efter at vi havde et hold i Indien i februar 2015.

Vi hentede inderne på deres respektive hoteller om formiddagen fredag d. 03. juni og alle blev bragt til KB's anlæg på Pile Allé hvor al tennis foregik. Første dag var blot en god gang træning med frokost inkluderet. Vi nåede endda en gåtur i Frederiksberg have. Aftenen blev holdt hjemme hos de danske IC værter - alle indere var privat indkvarteret.

Mange medlemmer bakkede arrangementet fantastisk op ved at holde store middage, være værter, arrangere sightseeing, spille m.m. - flot, da mange af disse medlemmer ikke en gang havde deltaget på turen til Indien og tak for det.

Lørdag foregik den officielle match, som blev vundet af Danmark. Om aftenen havde Tom Christensen og fru Lone inviteret alle til en fantastisk middag og komsammen i Deres eget hjem. Det skal nævnes at vejret var intet mindre end det ypperste af det ypperste en dansk sommer kan byde på.

Søndag havde vi arrangeret en sightseeing i København for vores gæster, som inkluderende Statens Museum for Kunst, frokost, Kongens Have, Kanalrundfart m.m. Om aftenen var alle deltagere inviteret til middag af Fie Astrup og husbond Anders i deres hjem - endnu en storartet aften.

Stor tak til alle som støttende arrangementet - ikke mindst Tom og Fie. Det skal også nævnes at Karina gjorde et kæmpe arbejde med at få hele arrangementet planlagt og gennemført.

Afslutningsvis skal det nævnes, at vi efterfølgende har fået megen og stor ros af vores indiske gæster.

Følgende deltog fra IC DK:

Karina Ildor J, Fie Astrup, Anja Kostecki, Tine H Petersen, Mikael Bernhoft, Stein Ulrich, HP Michaelsen, Tom Christensen, Thmas Kønigsfeldt, Peter Holst, Christian Mikkelsen, Peter Greve, Send erik Kundby Nielsen.

 

June 14th IC of DK Tennis/BBQ event in HIK

We had a wonderfull day

Vi var 24 spillende og 10 ikke spillende deltagere til dette årlige arrangement. Desværre kunne vi ikke slå rekorden fra sidste antal mht til antal deltagere, men det skyldes nok at vi fik 11 afbud i løbet af de sidste 36 timer inden første bold skulle spilles. Kan det virkelig være rigtigt at tennisspilleres undskyldninger for ikke at spille er ligefrem proportional med en tiltagende dårlig vejrudsigt ? Nej vel - HIHI

Regnen stoppede ca. 30 minutter inden vi gik på banen og sikke kampe der blev udkæmpet - rigtig god tennis på alle baner med masser af humørfyldte tilråb fra både med- og modspillere.

Ved den efterfølgende middag i H.I.K.s restaurant hyldede vor formand foreningens to nye æresmedlemmer Søren Højberg og Poul Christensen med et fornøjeligt indlæg om hvor svært det var (udstyrsmæssigt) at spille tennis da vore æresmedlemmer var unge. Begge æresmedlemmer replicerede med fremragende indlæg.

Traditonen tro var der Champagne på spil og flaskerne i år blev vundet af: 

Peter Greve - flest vundne partier.

Morten Christensen - bedste skråball ved nettet.

Thomas Kromann - bedste slag mellem benene.

Alexander Kønigsfeldt - bedste kiks af en hop-smash for derefter at redde den med et slag med ryggen til nettet.

Henrik Klitvad - Stopbold der (næsten) hoppede tilbage. 

Stor tak til Coolsport/HEAD for sponsering af bolde/præmier til arrangementet.

Vi glæder os allerede til næste år, hvor vi gerne vil se endnu flere piger der deltager.

May 24th IC of DK participating in Roland Garros Cocktail Party

Tirsdag den. 24. maj blev der først på aftenen afholdt Cocktail Party på Roland Garros i Paris. Blandt de ca. 250 fremmødte IC medlemmer fra hele verden, deltog fra IC of Denmark:

 Karina Ildor Jacobsgaard med Alexander Kjærgaard Rejnhold

 Anne Sofie Bording Astrup med Anders Wilhelm Eriknauer

 Peter Marker Holst med Jacob Holst

 Christian Svanning Mikkelsen med Hans Christian Mikkelsen

 Palle Rasmussen med Lisbeth Quitzau

 Hans Peter Michaelsen med Helge Alex Petersen

 Carsten Gildum med Eva Heinze Gildum

 Michael Tauson

 Morten Christensen

 Søren Smedegaard med Claus Ketterle

 Kerrn Schmidt-Jørgesen