News

Tennis & BBQ Event

Tennis & BBQ Event

Hellerup Idræts Klub på Hartmannsvej dannede igen i år rammen om IC of Denmark årlige Tennis- og Grill arrangement.  Vi mødtes i Pavillonen kl. 17.00, hvor alle blev budt på lækre laksesnitter og hyldebærsaft. I takt med dette blev fortæret og de sidste mødte op, kunne arrangørerne afsløre spilleprogrammet. Alle blev naturligvis ovenud lykkelige da de så hvem de skulle spille med og stod klar på banerne præcist kl. 17.30, hvor de første bolde blev slået (og det var naturligs HEAD ATP bolde – tak til vor sponsor). 

Alle kampe blev afviklet med store smil på læben og der blev spillet en masse sjov tennis. Ved den afsluttende middag i restauranten forkælede Berit os med en lækker grill buffet og her blev følgende præmier overrakt.

Flest vundne partier hos pigerne:             Fie Astrup 

Flest vunden partier hos herrrene:           Alexander Kønigsfeldt 

Bedste skråbold langs nettet:                 Bent Ingevold (blev ramt på rammen) 

Bedste halfvolley/lob:                                 Carsten Hauch 

Bedste slag med ryggen til nettet:            Steen Billmann  

Alt i alt var vi 24 spillere til matcherne og 35 til spisningen – tak til deltagerne for jeres gode humør denne aften og vi ser allerede frem til næste års arrangement.

Previous Article IC GB vs DK match 2017
Next Article IC Week - Windmill Trophy 2017

Results

IC æresmedlem Søren Højberg er gået bort IC æresmedlem Søren Højberg er gået bort

IC æresmedlem Søren Højberg er gået bort

Søren har betydet meget for dansk tennis; for sin klub HIK, for KTU, for Danske Tennisveteraner, for DTF, for Davis Cup landsholdet, naturligvis for IC of Denmark og for dansk tennis som helhed.