News

June 2023

Nyhedsbrev juni 2023

Nyhedsbrev juni 2023

Kære medlemmer

En håndfuld IC medlemmer med ledsagere var sidste søndag i Paris for at se tennis og deltage i det traditionsrige IC Cocktail Party, som IC of France inviterer til hvert år. Snarest muligt vil vi udsende en historie om dette, så flere ved hvilken god oplevelse Roland Garros er:)

For nogle uger siden afholdt vi vores generalforsamling med rekord-småt fremmøde. Det var alligevel en hyggelig aften. På generalforsamlingen var der på bestyrelsens foranledning forslag til en vedtægtsændring, da vi ønsker at udvide medlemsskaren med tennisspillere, som yder en ekstra indsats for vores sport. Derfor blev optagelseskriterierne for vores medlemskab Associerede medlemmer revideret. Du kan læse mere i referatet fra Generalforsamlingen. 

Klik her for at læse referat fra generalforsamlingen 2023
Klik her for at læse Formandens beretning for 2022

Tak til Kerrn og Mai for den store indsats
Kerrn Schmidt-Jørgensen valgte efter mange år i ICs bestyrelse at trække sig fra sin post. Stor tak til Kerrn for sit store arbejde, særligt med at udvikle nye arrangementer og gå forrest i forhold til at få yngre medlemmer ind i IC of Denmark.
Mai Grage valgte ligeledes at trække sig fra bestyrelsen grundet flytning til NY og kommende familieforøgelse. Stor tak til Mai for det grundige administrative arbejde, der er udført, og som vi vil tage med os fremadrettet. 

Velkommen til Andrea og Steen i ICs bestyrelse
I stedet for Mai og Kerrn blev Andrea Hermansen og Steen Biilmann valgt ind i bestyrelsen. Begge har allerede involveret sig i flere opgaver og vi ser frem til det videre. Tillykke med valget. 

Nye medlemmer
I den sidste periode har vi fået 7 nye medlemmer i IC of Denmark. 
Velkommen til:
Anders Eriknauer
Susanne Gotil
Ann-Louise Kristensen
Carsten Lange
Morten Lyngbæk
Mette Rytsel
Ditte Vestergaard

Stort velkommen til de nye medlemmer.

Du kan se hele medlemslisten her

Har du som medlem en tennisspiller i tankerne, som kunne være relevant IC medlem, så er det muligt for to eksisterende medlemmer at indstille et nyt medlem til IC. Send i så fald en mail til karina_ij@hotmail.com. 

Mange hilsner
Bestyrelsen

Previous Article Johanne modtager Kurt Nielsen Award

Results

Nyhedsbrev juni 2023 Nyhedsbrev juni 2023

Nyhedsbrev juni 2023

Udendørssæsonen er på sit højeste lige nu. Mange af vore yngre medlemmer konkurrerer internationalt og klarer sig flot, både på Grand Slam niveau men også på de lidt lavere niveauer af ATP/WTA og ITF. Flere medlemmer...
Johanne modtager Kurt Nielsen Award Johanne modtager Kurt Nielsen Award

Johanne modtager Kurt Nielsen Award

Danmarks højst rangerede juniorspiller på pigernes ITF Junior rangliste modtog den 12. november 2022 the Kurt Nielsen Award. 

Tennis & Grill 2022 Tennis & Grill 2022

Tennis & Grill 2022

Læs her hvad et af vore nye medlemmer, Martine Ditlev, synes om at deltage i et IC arrangement for første gang. 

IC Denmark - IC Great Britain. June 2022 IC Denmark - IC Great Britain. June 2022

IC Denmark - IC Great Britain. June 2022

We were blessed by a pleasant Danish summer Saturday in the well-maintained club, and even though Sunday had to be played indoors, really good tennis and really good sportsmanship were dominant throughout the match.