News

October 2022

Tennis & Grill 2022

ET AF VORE NYE MEDLEMMER DELTOG MED STOR GLÆDE i dette års Tennis & Grill👏🎾

❤️🎾Som helt nyt IC medlem deltog jeg i mit første arrangement til IC Tennis og Grill 2022. Det blev afholdt på en smuk sensommer aften på HIK’s baner. Fra sekundet jeg trådte ind på anlægget, blev jeg mødt af smilende og imødekommende ansigter. Både ansigter som jeg kender, nogle jeg har set før og andre jeg aldrig har mødt. Jeg fornemmede hurtigt, hvordan tennis skabte et fælles udgangspunkt, bandt folk sammen og fik samtalen til at flyde – og jeg faldt hurtigt i hak.

🎾Aftenen startede med at Thomas Kromann bød alle velkommen og præsenterede aftenens program. Herefter spillede vi doubler, hvor vi blev mikset på kryds og tværs af alle aldre og køn.

👏Siden jeg flyttede til København, og startede medicinstudiet, er det efterhånden blevet til en 5-årig pause fra tennis. En pause som dengang var yderst tiltrængt. Men som jeg stod der på grusbanen, en sensommer aften, i en god forhåndsduel, blev jeg mindet om, hvorfor det er, at jeg har brugt et halvt liv på tennissporten. Også selvom enkelte doublemakkere måske ville mene, med rette, at der godt kunne bankes lidt rust af serven til næste år

😊Efter tennisspillet diskede Berit op med en lækker grillbuffet i HIK’s restaurant. Under middagen blev jeg inspireret af, hvordan alle medlemmer har bibeholdt deres kærlighed til sporten, og på den ene eller anden måde formået at beholde tennissen, som en del af deres liv. Jeg hørte blandt andet om, hvordan andre medlemmer både har spillet på Monte Carlo Tennis Country Club og Roland Garros, under udenlandsrejser, og hvordan man på den måde kan få lov til at komme ind bag den turistede del af en by.

🥳Aftenen sluttede af med en prisuddeling, hvor Steen Billman vandt prisen for flest vundne partier, mens Jørn Harder vandt for bedste trick shots. Christian Saceanu vandt desuden en pris for bedste gentleman samt hans store tennisspil. Aftenen blev bestemt ikke dårligere af, at jeg selv vandt en pris, om end det nok mest af alt var for at dukke op.

🤝Jeg tog hjem fra HIK med stor taknemmelighed for at have fået muligheden for at blive en del af denne IC community.

Tennishilsner Martine Ditlev

Tak til Thomas og Stein for endnu engang at arrangere, tak til HIK og Berit, og tak til HEAD for bolde.

Documents to download

  • TogG22_1(.jpg, 317.81 KB) - 26 download(s)

  • TogG22_2(.jpg, 236.15 KB) - 15 download(s)

  • TogG22_3(.jpg, 349.17 KB) - 13 download(s)

  • TogG22_4(.jpg, 321.93 KB) - 13 download(s)

  • TogG22_5(.jpg, 229.94 KB) - 16 download(s)

Previous Article IC Denmark - IC Great Britain. June 2022
Next Article Johanne modtager Kurt Nielsen Award

Results

Nyhedsbrev juni 2023 Nyhedsbrev juni 2023

Nyhedsbrev juni 2023

Udendørssæsonen er på sit højeste lige nu. Mange af vore yngre medlemmer konkurrerer internationalt og klarer sig flot, både på Grand Slam niveau men også på de lidt lavere niveauer af ATP/WTA og ITF. Flere medlemmer...
Johanne modtager Kurt Nielsen Award Johanne modtager Kurt Nielsen Award

Johanne modtager Kurt Nielsen Award

Danmarks højst rangerede juniorspiller på pigernes ITF Junior rangliste modtog den 12. november 2022 the Kurt Nielsen Award. 

Tennis & Grill 2022 Tennis & Grill 2022

Tennis & Grill 2022

Læs her hvad et af vore nye medlemmer, Martine Ditlev, synes om at deltage i et IC arrangement for første gang. 

IC Denmark - IC Great Britain. June 2022 IC Denmark - IC Great Britain. June 2022

IC Denmark - IC Great Britain. June 2022

We were blessed by a pleasant Danish summer Saturday in the well-maintained club, and even though Sunday had to be played indoors, really good tennis and really good sportsmanship were dominant throughout the match.